ing H.H.M. (Henny) Miltenburg | hmiltenburg@aspectibus.nl | 055-3561722 | 06-51668875
 

Vanwege het coronavirus heeft Aspectibus reeds in maart 2020 besloten vrijwel alle onderwijsactiviteiten in aangepaste vorm online via Ms Teams te organiseren om zo een bijdrage te leveren aan het terugdringen van het coronavirus. De reguliere lessen gaan derhalve NIET door op de gebruikelijke locatie, data en tijdstippen. Praktisch gezien betekent dit dat de online variant van een reguliere cursus de lesdagen, het aantal lesdagen, het programma en de leerdoelen in samenspraak met de cursist wordt vastgesteld. Feitelijk wordt zo van een “confectie” cursus een online maatwerk variant, voor een maatwerk tarief, aangeboden.

Uitgangspunt voor een online cursus is dat de te kiezen lesdagen dinsdag, woensdag en donderdag zijn en de tijdstippen van 8:30-12:30 uur.

De opgedane ervaringen hiermee zijn zeer positief te noemen zo blijkt. Naast de besparing op reistijd, reisgedoe (mondkapjes) en file-ellende, kan men effectief kennis opdoen vanuit de vertrouwde thuis- of werkomgeving, met directe persoonlijke aandacht in, vaak meerdere, korte en krachtige lessen.

Interesse in een online cursus, dagdeelcursus, meerdaagse cursus, opleiding of bedrijfsgerichte cursus, neem dan contact op via hmiltenburg@aspectibus.nl of bel 055-3561722 of 06-51668875 en laat u informeren over bovenstaande. 


Samenwerking Aspectibus en Ketenstandaard

Ketenstandaard en Aspectibus (Academie voor Specificeren en trainingen in de B&U Sector) hebben elkaar gevonden in een samenwerking, waarin Aspectibus, vanuit haar kennis en ervaring,  invulling gaat geven aan de STABU-cursussen. 

Netwerk
Uitgangspunt is dat door deze samenwerking het aantal cursisten sterk zal groeien, onder meer omdat Ketenstandaard – als onafhankelijke neutrale partij - toegang heeft tot de kanalen van belangrijke stakeholders om de doelgroepen te benaderen en de cursussen te positioneren in samenhang met andere ontwikkelingen rondom haar andere activiteiten.

In deze samenwerking kunnen Ketenstandaard en Aspectibus elkaar zeker versterken.

Cursussen
Rien Wabeke: “Ketenstandaard wil cursussen aanbieden aan de markt om het gebruik van STABU te bevorderen en het beroep van bouwspecificatiedeskundige te professionaliseren. Vanuit dit vertrekpunt en de komende ontwikkelingen onder meer op het vlak van bouwwerkdossier en BIM en de afstemming met de andere standaarden die Ketenstandaard direct of indirect in beheer heeft kan dit aanbod worden uitgebreid

STABU opleidingen
Henny Miltenburg:  “Ik heb als voormalig hoofd opleidingen van STABU veel kennis en ervaring in het geven van STABU opleidingen en doe dit sinds mijn vertrek bij STABU inmiddels ruim 5 jaar vanuit mijn eigen bedrijf Aspectibus. Ik verheug mij op deze vernieuwde samenwerking”.

Cursusrooster STABU/Aspectibus cursussen, 1e aanzet.

Dinsdag 9 juni 2020 (week 24)

STABU-bestekssystematiek

Dinsdag 29 september 2020 (week 40)

STABU-bestekken lezen

Dinsdag 10 november 2020 (week 46)

STABU-bestekssystematiek

Dinsdag 2 februari 2021 (week 5)

STABU-bestekken lezen

Dinsdag 16 maart 2021 (week 11)

STABU-bestekssystematiek

Dinsdag 4 mei 2021 (week 18)

STABU-bestekken lezen


Opbellen
Info