ing H.H.M. (Henny) Miltenburg | hmiltenburg@aspectibus.nl | 06-51668875

mr. D.P.(Pieter) de Vries

Discipline

Juridisch.

 

Profiel

Pieter de Vries  heeft zijn studie rechtsgeleerdheid doorlopen aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Hierna heeft hij zich gespecialiseerd in bouw,- en vastgoedrecht middels de opleiding van de Stichting Vakopleiding Makelaardij. Zijn vaardigheden als docent/trainer heeft hij ondermeer uitgedragen bij BOB Kennisoverdracht; Bureau Dakadvies Opleidingen alsmede Bouwradius.

Na enige tijd  bij een verzekeraar en een woningcorporatie te hebben gewerkt, trad de heer De Vries in 1995 in dienst bij Bierman Advocaten. Vanaf januari 2002 was hij lid van de maatschap en oprichter van de landelijk opererende sectie Bouw & Vastgoed. Om de markt nog beter van dienst te kunnen zijn werd in 2003 het diploma STABU bestekschrijver behaald.

Na ruim 2000 behandelde zaken weet De Vries waar het in een bouwproces tot een conflict kan komen. Dit gegeven vormde mede de drijvende kracht de toga aan de wilgen te hangen.  Vanaf januari 2011 zal Pieter zich uitsluitend bezighouden met het door hem opgerichte bouwadviesbureau Kpieto! en is per mei 2010 officieel RISNET ambassadeur. Op regelmatige basis wordt gepubliceerd in de periodieken: “Dakenraad” en “Bouwregels in de praktijk”.

 

 

Statement

Een contractueel risico overkomt je niet, het is een keuze!

 


Opbellen
Info