ing H.H.M. (Henny) Miltenburg | hmiltenburg@aspectibus.nl | 06-51668875

T. (Teus) Schimmel

Discipline

Bestekdeskundige, kostendeskundige en voorzitter Beroepsvereniging Nederlandse Bouwspecificatiedeskundigen (BNB).

 

Profiel

De heer Schimmel heeft nadat hij zijn opleiding MTS Bouwkunde had afgerond (met daarna een zeer groot aantal aanvullende studies) in de praktijk zijn vakgebied verder verkend. Begonnen als uitvoerder op de bouwplaats, daarna als bouwkundig tekenaar, verder ontwikkeld als calculator en bestekschrijver heeft hij de gehele bouw meegemaakt. Daarnaast heeft hij zijn sporen verdiend als hoofd opleidingen bij één van de systeemhuizen voor STABU-bestekken. Zijn huidige functie: zelfstandige als bestekdeskundige en kostendeskundige (Aacon Bouwkundig Adviseurs).

 

 

Statement

1. De kwaliteit van bestekken en begrotingen op een hoger niveau tillen kan alleen voordelen opleveren. Kwaliteit en kostenbeheersing voor de opdrachtgever maar ook vermindering van faalkosten voor de aannemer.

 

2. Bestekdeskundige ben en blijf je niet zo maar, daarvoor is steeds weer studie en ontwikkeling nodig. Een heel goed instrument hierbij is de permanente beroepsontwikkeling van de BNB (Beroepsvereniging Nederlandse Bouwspecificatiedeskundigen).

”We kunnen van elkaar leren!”. 

Opbellen
Info