Onderwijs


Les- of examenmateriaal

Bij Aspectibus bestaat de mogelijkheid om les- of examenmateriaal, gebaseerd op de STABU-besteksystematiek, te laten opstellen, beheren en onderhouden. Hierbij kan het gaan om voorbeeld bestekteksten of lesmateriaal over bouwcontracten in het algemeen en bestekken in het bijzonder.


Lees meer.


Studie- scriptie- of afstudeerbegeleiding

Bij Aspectibus bestaat de mogelijkheid voor studie-, scriptie- of afstudeerbegeleiding. Dit kan gaan over bouwcontracten in het algemeen en bestekken in het bijzonder.


Lees meer.


Gastdocent

Bij Aspectibus bestaat de mogelijkheid voor het als gastdocent (deels) invullen van uw lesblokken. Deze invulling kan gaan over bouwcontracten in het algemeen, bestekken in het bijzonder en alles wat daarmee samenhangt. Bezien vanuit het verleden, het heden en wat de toekomst in petto heeft.


Lees meer.


Gastspreker

Bij Aspectibus bestaat de mogelijkheid voor het als gastspreker (deels) invullen van uw kennisbijeenkomst. Deze invulling kan gaan over bouwcontracten in het algemeen, bestekken in het bijzonder en alles wat daarmee samenhangt. Bezien vanuit het verleden, het heden en wat de toekomst in petto heeft.


Lees meer.